Liisan lilja-huivi on valmis!! Tikutin sitä kaikkina vapaahetkinä ja äkkiä se oli valmis. Kaksi kerää meni Idenan Lux-mohairia, josta riitti justiinsa kuusi (edit: neljähän noita tossa kuvassa vaan näkyy???? ja niinhän se on, ohjeessa kolme kerää Drops Alpacaa riittää kuuteen mallikertaan, jäi vissiin päähän tuo maaginen luku..) mallikertaa pystyyn kärjestä laskettuna. Pingotettuna mitat oli 80 senttiä korkeutta ja 150 leveyttä, tosin kun irrotin neulat, kutistui huivi jonkin verran. Lienikö kostutus hieman huolimaton... Tässä pingotuksessa:

105410.jpg

Tässä parvekkeella elämänkumppanin fillarin päällä, ulkona näkyy hyvin tuon langan värinvaihdot:

105414.jpg

Ja tässä harmittava virhe, jonka olisin näin jälkeenpäin ajateltuna voinut ihan hyvin purkaa, mutta silloin se tuntui liian työläältä. Opinpahan jotain; PURA AINA JOS HUOMAAT VIRHEEN! Se harmittaa kuitenkin kun työ on valmis.

105413.jpg

Harkitsen vielä helmiä huivin reunoihin, aina mallikerran pohjukkaan. Ne saattaisivat painaa sen verran, että kevyt mohair laskeutuisi kauniimmin. Täytynee kokeilla. Nyt toivon, että joku järjestäisi juhlat, jotta pääsisin pitämään huivia ohuen kesämekon päällä kun ilta hämärtyy ja kesäyön lempeä viileys laskeutuu.