Meillä asuu arvuuttelija:

61642.jpg

etupuolella on oranssi huutomerkki!

Bongasin Eirenen blogista nämä Solomonin solmut, jotka on ilmeisesti kiertäneet neuleblogistaniassa muillakin, ja pakkohan tätä oli kokeilla. Ohje löytyy täältä. Tämä lila lanka on taas jotain äidin varastoista mulle kulkeutunutta. Se on tosi karkeaa ja keritty kaksinkertaisena kerälle. Ehkä villan ja pellavan sekoitusta. Huiviksi lanka ei oikein sovi kun se raapii. Pinnasta tulee kuitenkin mielenkiintoisen kolmiulotteista:

61644.jpg

61643.jpg

ja tää punanen on jostain jämämohairista, tulos on vähän lian lötkö mun makuun. Tässähän pääsee ihan luvan perästä ostoksille Menitaan, jotain näden väliltä olevaa lankaa haluaisin löytää. Ehkä joku silkkivilla voisi olla hyvää...

61645.jpg 

61647.jpg

ja nämä Jälkeläisen kesävillikset on viittä vaille valmiit. Lankana Zitronin Loft Classic ja Color, puikot 4 ja 5, ohje oma, työn edetessä kehitetty. Vyötäröllä neulottu päärme, jossa sisällä framilonia kiristyksenä. Jalansuissa sileää neuletta joka ittekseen rullautuu somasti. Huomasin vasta haarassa kun siirryin pyöröiltä suorille puikoille, että raitaa kannattaa tehdä kaksirivistä ennemmin kuin kolmi, paljon vähemmän jää pääteltävää:

61659.jpg