Koukuttaja haastoi minut vaatemeemiin:

Säännot: Kerron mitä minulla on päälläni kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa tästä haasteesta ja tästä merkinnästä.

Nyt on aamupäivä, klo 10.12 ja syön aamupalaa. Päälläni on lentosukat (oikeaoppisesti vedetty jalkaan heti herättyä, turvotusta estämään), alushousut ja rintsikat, ruskovillan mustat silkkivillaiset pitkät kerrastohousut, punainen t-paita ja punainen masutuubi. Hiuksissa sekalaista komentoa pitää sininen hiuslenkki. Hyvin vartalonmyötäistä ja kapealinjaista muotia siis.

Ja koska yritin ensin haastaa kaikki kanssani uusina neuleringissä olijat, mutta tietenkin kaikki oli jo haastettu, ja kaikki blogit jotka ovat vastuussa blogi-innostuksestani ovat myös vastanneet tähän, en enää keksi ketä haastaisin. Ajattelin haastaa isokenkäisiä, kuten Saulia ja Heidiä, mutta aloin hannaamaan. Joten julkaisen tämän nyt ja jään miettimään kenen vaateparresta haluaisin lisää tietoa.