Neuloa en ole ehtinyt, mutta kaikkea muuta kyllä, pääosin lomailua. Blogivauva suoritti arvonnan kaikkien edelliseen viestiin kommentin jättäneen kesken. Myös maagisen luvun 10101 jälkeiset lorut hyväksyttiin mukaan, minulla on ollut mahtihauskaa niitä lukiessani.

Tässä dokumentti arvontatilaisuudesta:

134606.jpg

Ja usean maanitteluyrityksen jälkeen blogivauva nosti tämän nimen piposta:

134609.jpg

Onnea Nea, laitan yllätystä tulemaan!

Ja sitten lupaamani vintagepläjäys. Isoäitini jäämistöä puretaan ja sieltä perin muutaman ateljeepuvun menneiltä vuosikymmeniltä. Pukuja oli aika liuta, osa ihan perus tätityylistä päiväpukua, jotka päätyy TEAKin puvustoon, mutta muutama helmi sieltä löytyi. Tässä kaksi pitkää hametta, toisen ajoittaisin jo 80-luvulle, valkoista villakangasta ja mustia pallokuvioita kirjailtu hopealangan kanssa helmaan. Toinen on aika rajua kirjavaa kangasta. Ja sitten on tollainen iltapuku, myös koristeltu helmin. Siinä on mukana sekä pitkä silkkisamettinen hame ja lyhyempi hame samaa kangasta kuin tuo tunika.

134611.jpg

detaljeja:

134607.jpg

134608.jpg

134610.jpg

Ja tässä iltapuku ehkä 50-luvulta, vaaleanroosaa silkkiä, toinen 70-luvulta, oranssia silkkiä ja vielä äitini vanha iltapuku sekin 70-luvulta, hienoa shokkivihreää silkkiä. Ongelma on, että mummi oli kokoa 40, äiti kokoa 36 minä kokoa 36-38. Äiti taas on 155 cm pitkä, minä 20 senttiä pitempi. Mikä on äidille pitkä iltapuku, on minua pohkeeseen, hankalaa. Kaikkia muita paitsi vihreää pitäisi pienentää, jotta ne olisi sopivia, mutta raaskiiko, ja viitsiikö. Kankaat olisi ihania uusiokäyttääkin, mutta raaskiiko??? Tällainen on ainakin muutamassa:

134612.jpg

Mahtava sport-collection, ehkä sopii juuri ja juuri tenniskentän katsomoon, sateisena päivänä....Tuon oranssin ainakin taidan pienentää itselleni ensi talvena tuleviin häihin.(ystävän) ja neulon sen kaveriksi jonkin ihanaisen ruskean tai valkoisen huivin. Tai molemmat.