Nämä viimeiset viikot on kaikkein kurjimpia, vaikka vointi onkin ihan hyvä. En millään jaksaisi odottaa, että Jälkeläinen päättäisi syntyä ja toisaalta hirvittää, mitä tuleman pitää. Tarkkailen kaikkia jomotuksia ja kolotuksia, josko tämä nyt olisi SITÄ. Mutta ei. Jälkeläinen viihtyy masussa. Ainoa merkki lienee jumppahetkien asteittainen siirtyminen alemmas. Äiti ainakin tuntee ne enenevässä määrin ikävästi virtsarakon tuntumassa.

Tässä kuva aiemmin mainitsemastani toppahaalarista. Päädyin tekemään itse, koska kaupoissa alkaa olla jo kevätsesonki meneillään, ja ne joita oli jäljellä oli selkeästi tyttö- tai poikahaalareita. Meidän muksuahan ei ehdollisteta vaaleanpunaiseen tai -siniseen. Perusvärejä ja paljon!

31883.jpg

 Kaava on Suuresta käsityölehdestä 8/02, koko 56. Tuunasin teemaa rallihaalarista hieman vähemmän autoiluun liittyväksi, vaikkakin haalari passaa hyvin auton turvakaukalossa köllöttelyä varten. Pintakangas tiilenpunaista vakosamettia, hupussa ja suojalistoissa vuorina valkoinen pehmeä fleece, muualla valkoinen tikkikangas. Etulistassa maailmaa ihmettelee pieni jääkarhu. Hiha-ja vetoketjusaumoissa on valkoiset tereet piristeenä ja tikkasin vielä hihoihinkin raidat samasta syystä. Onnistui hyvin, puuttuu vaan napit hupun lipasta ja suojalistoista. Valo ei keskipäivälläkään tahdo riittää kuvaamiseen. Tai sitten syy on kuvaajassa.Tässä oli pakko ottaa salama apuun, vaikkakin se tappaa kaikki valkoisen sävyt.