Tosin tässä vaiheessa sukka on vielä pitsitön, säästän kuvioinnit sukanvarteen. Tarkoitus on siis neuloa 7-veljeksestä pohkeeseen asti ulottuvat sukat, varpaasta aloittaen. Sovellan silmukkamääriin tätä Ullan ohjetta.Tällä hetkellä olen ensimmäisen sukan päkiässä ja taitettuani nälältä pahimman terän siirryn kantapään kimppuun. Mutta sitä ennen kuvallinen tilannekatsaus:

33548.jpg

Tuo koetilkku on neulottu ensimmäisistä silmään tarttuneista malleista, mutta varteen on tulossa sekä noita aaltoja, niiden yläpuolella olevia juttuja, tosin hieman tiheämmässä. Piirustin illalla ruutupaperille kaavion mallista ja laskin epätoivoissani silmukoita, että menisivät kauniisti tasan. Pitsin jälkeen sääressä on joustinta ja sama joustin jatkuu tuossa jalkaterän päällä. On hauska neuloa kun mielenkiintoisin asia on vasta edessäpäin. Yleensä kyllästyn kun alkaa pelkkä tylsä suoran neulominen.

Tässä vielä kuva onnellisesta peikonlehdestä, joka pääsi paljon valoisammalle paikalle olohuoneeseen. Uudelleenjärjestelyt suoritettiin, jotta pinnasänky mahtuisi meidän sängyn viereen. Toivottavasti traakkipuu sen takana ei loukkaannu, kun joutuu jakamaan nurkkansa. Ne ei olekaan ennen olleet samassa huoneessa.

33550.jpg