Blogihiljaisuus alkaa pikkuhiljaa päättymään, kun nimenantojuhlat ja muut stressiä aiheuttavat asiat alkaa olla takanapäin. Tänään nuolin veroilmoituksen kirjekuoren kiinni ja heti keveni taakka hartioilta. Joudun tekemään sen vanhanmallisen esiteytetyn lisäksi, kun ammatinharjoittamien sitä vaatii. Onneksi on ilmainen kirjanpito-ohjelma Tappio, joka nimestään huolimatta suo jonkinlaista voittoakin pienelle yrittäjäpololle.

 Olihan minunkin sitten pakko, kun kaikki muutkin on tätä tehneet. Tilasin koolaiduk:sta 20 pussin satsin ja kokeilin ensin vihreän sävyillä. Tarkoitus oli tehdä raitasukat, mutta raidoitus osui paremmin kohdalleen noissa pienemmissä sukissa. täytyy vielä vähän treenata että saa raidat kohdalleen. Lankana se paljon parjaamani 7 veljestä ja taas se lanka minut petti, pari päivää jalassa ja nukkaa pukkaa. MURINAA!

Kunhan blogivauva, Ukko Valo Eemeli nimeltään siirtyy taas UniMatin ihmeelliseen maailmaan, alan tosivärjäykset loppujen pussien kanssa. Hylkään seiskaveikan ja aionkin värjätä woolia ja patjaprojektista ylijäänyttä silkkaa villaa .

77836.jpg

Molemmat sukat on neulottu varpaasta varteen, tiimalasikantapäällä. Omiin sukkiini tein vielä nirkkoreunan. Haaveilen polvipituisten sukkien neulomisesta, ohuella langalla ja ohuilla puikoilla. Ensin kuitenkin Kullalle lupaamani kesäpipo.