Suomeksi tuo otsikko toimii ihan hyvin neule-dekkarin nimeksi. Juuli kertoi taannoin lukevansa neulomisesta kertovaa dekkaria ja koska molemmat ovat mieliasioitani (neulonta ja dekkarit), tilaussormi napsautti heti Amazonilta A Knitting Mystery-sarjan kaksi ensimmäistä osaa. Knit one, kill two ja Needled to death. Kirjailijana Maggie Sefton. Arvostelu tulossa myöhemmin, kunhan saan toisenkin loppuun. 

92435.jpg

Jos joku on kiinnostunut, voisin luettuani laittaa kirjat kiertoon ja vaihtaa ne johonkin hyvään sukkalankaan. Kiinnostuneet laittakaa kommenttia.

Värjäyskokeilut jatkuvat. Elämänkumppani innostui myös värjäilystä ja halusi upottaa vanhat valkoiset villakerraston housunsa väriliemeen. Tavoitteena oli punainen, tuloksena heleä possu. Ruskovillan housut imi kolme pussia väriä ja vielä kaapista löytyneellä elintarvikepunaisella ja etikalla koitettiin pelastaa tilanne, mutta tulos oli ihana vaaleanpunainen. Ei ne jalassa kuulemma kehtaa mennä Lapissa autiotupaan.... Dylon-nappiostoksille vie Elämänkumppanin tie.

Jälkeläinen on kehittynyt hurjasti, jokeltaa ja nauraa aina kun ei kitise mahavaivojaan. Kantamista on kummasti helpottanut Ergo-kantoreppu, joka kotioloissa on nopeampi laittaa päälle kuin kantoliina. Liinalla on kuitenkin mielestäni mukavampi kantaa pitkiä aikoja. Ergossa on sekin hyvä puoli, että voi surffata samalla kun muksu nukkuu siinä. Kantoliinassa Pikku-Ukkeli alkoi heti kitisemään kun istui alas, Ergossa jatkaa tyytyväisenä uniaan.