Kesäloman lomassa päivittäminen on jäänyt vähemmälle. Neuloa en ole ehtinyt melkein ollenkaan, jälkeläisen koolaidkirjoneulesukkia muutaman rivin. Muiden blogeja olen sen verran vilkaissut, että bongasin tämän johon On Ihan Pakko osallistua:

130050.jpg

ja tähän:

130053.jpg

Ja ihan kohta on myös 10000 kävijää täynnä! JI-huu! On mukavaa tietää että juttujani luetaan ja tekemisiäni seurataan. Virstanpylväs velvoittaa ja järjestän sen kunniaksi virallisen arvonnan. (Arpajaislakia sen suuremmin kunnioittamatta) Kymppitonniin tätä kirjoittaessani on enää 40 kävijän matka, joten arvonta sulkeutuu tästä hetkestä viikon kulttua tai kun laskurissa on maaginen palindromi 10101. (jos satun sen huomaamaan) Osallistua voi, kun jättää kommenttiin pienen riiminpätkän, esim. "blogisi on ihana, etkä ole lihava", tai kuten ensimmäinen oma runoni joskus lapsena, ta-daa, kauan se odottikin julkaisemista: "Päärynäpuussa, omena suussa, istuu pieni tyttönen, omena onkin kultainen. Kultainen kuin kuu, hauvalla onkin luu." Toki myös hienostuneempien kielikuvien käyttö on sallittua.

Neulekone lähti Annelle Ouluun, toivottavasti uusi omistaja ratkaisee sen salat ja kone ei pölyty jälleen yhden omistajan nurkissa käyttämättömänä. Olisi kiva nähdä, mitä sillä sitten syntyy, Pistäpä Anne viestiä jos neuleita blogissasi esittelet!

Seuraavassa postauksessa luvassa on vintagea, perin isoäidin kaapista ateljeepukuja 50-,60- ja70-luvuilta.