Tässä vihdoin kuva Elämänkumppanin uusista kotisukista. Nyt taas muistan, miksi en niin välitä tosta 7 veljestä langasta. Pari päivää pidetyt sukat jo löystyy ja nyppyyntyy ikävästi. Mutta Mies on tyytyväinen ja pitää niitä joka ilta. Se on kivaa. Mistähän sitä löytäisi hyvää ja kestävää sukkalankaa?

35763.jpg

Itselleni aloin tekemään tossuja Erika Knightin kirjasta tyylikästä virkaten. Mutta koska sekä lanka oli eri paksuista kuin ohjeessa, enkä omistanut siihen hätään oikean kokoista koukkua, aloin kärjen jälkeen tekemään ihan omaa mallia. Ja kivat ballerinat olisi tulossa. Napin taidan vielä vaihtaa toisenlaiseen, tuo tuntuu vähän lian isolta ja väärän väriseltäkin. Kerrankin terävä ja kirkas kuva! Eläköön talviaurinko! Noihin tossuihin kirjoitin jopa ohjeen ylös, jos useampia haluaa joskus tehdä. Punavalkoiset olisi aika kivat. Velipoika kun on ammatikseen suutari, niin voisinpa pyytää sitä laittamaan tossuihin pohjat. Pääsisi kesällä sipsuttamaan omatekemissä kengissä kaupungilla.

35759.jpg

Muutoin ollaan kaik yhes koos, vaikka tänään olisi se maaginen LA. Saa nähdä kauanko Jälkeläinen vielä viihtyy pikku yksiössään.