Työn alla tällä hetkellä on :

Avokin vanhasta ruotsin armeijan villapaidasta (jättikokoinen) kosteussuojat pinnasängyn patjalle, sekä hihoista tulee kaksi pipoa.

Jälkeläiselle Dome-pipo. ittehuovutetusta levystä leikatuista kolmioista omalla ohjeella. Olisi jo valmis, ellen olisi rikkonut saumuria. Ei kannata nostaa paininjalkaa paksujen kankaiden tieltä liikaa silloin kun se on alhaalla, siitä katkesi joku jousi.

Jälkeläiselle potkuhousut Novitan Woolista, siitä vanhasta versiosta, joka on kokonaan merinoa. Tummansiniset, Erika Knightin Neuleita Kullannupulle-kirjasta.

Muunnos fifistä, vinosti etenevä kapea versio kaulan ympärille. Jostain oudosta mohairlangasta, jota on jäljellä kahta eri pinkkiä. Värit niin räikeät, että siedän kutoa sitä vaan pari riviä kerralla. Jos joskus valmistuu, niin annan sen lahjaksi pikkusiskolle, joka rakastaa pinkkiä.

Leikattuna on muutama sisävaippa vanhoista velourpöksyistä. Kunhan se saumuri paranee...

Viimeisin valmistunut on jälkeläisen toppahaalari. Tämä kuuluu kategoriaan: miksi ostaa kaupasta kun voi tehdä itte. Osasyynä myös se, että vaikka paukkupakkaset vasta nyt saapuivat pääkaupunkiin, vaatekaupat alkavat myydä kevätsesonkia. Ja kieltäydyn pukemasta tulokasta vaaleanpunaiseen tai -siniseen, joten vaihtoehdot on muutenkin erittäin niukat. Kuvia myöhemmin.